Tavarankäsittely

Tavarankäsittely satamassa hoidetaan pääasiassa mobiilinostureilla ja pyöräkuormaajilla, erilaisilla käsittelyvälineillä varustettuina.

Käsittelemme irtolasteja, projektilasteja sekä kappaletavaraa. Taakkapainot vaihtelevat muutamasta tonnista satoihin tonneihin.

Varastotilan vuokraus

Tarjoamme monipuolisia varastointipalveluja niin kappale- kuin irtotavaralle. Hallivarastoinnin kapasiteetti on noin 20 000 m2.

Asfaltoitua sekä asfaltoimatonta kenttää on tarjolla noin 10 000 m2.

Perustiedot

Väyläsyvyys
7,2 m
Laiturit
2 laituria (180 m)
Pinta-ala
12,5 ha
Varastot
20.000 m2
Nosturit
Mobiilinosturit

Bulk

Irtolasteja käsittelemme tehokkaiden mobiilinostureiden avulla. Tavaran siirto laitureille tai laitureilta hoidetaan kuorma-autoilla ja pyöräkuormaajilla. Irtotavaralle soveltuvaa varastotilaa löytyy noin 10 000 m2.

Kappaletavara

Asiakaskuntamme hyödyntää erinomaisen sijaintimme toimittamalla osan kappaletavara-tuonnistaan suoraan laivasta asiakkailleen. Kappaletavaralle soveltuvaa varastotilaa löytyy sekä halleista, katoksista että varastokentältä.

Projektilastit

Tolkkisten sataman kautta kulkee projektilasteja sekä tuontina että vientinä. Laajat varastokentät sekä korkeat varastohallit mahdollistavat myös tuotteiden pidempiaikaisen varastoinnin. Nostokapasiteettia on mahdollista järjestää tuotteiden vaatimusten mukaisesti.